Tel./Fax: 62/488-446 info@autofrancekft.hu

ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Hulladék kábel újrahasznosításazínesfémek újrahasznosítása.

 

Hulladék kábel feldolgozása: újrahasznosítás

A színesfémek kitermelésének költsége napjainkra az egekbe szökött. Ennek közvetlen következményeként a termékek ára is folyamatosan emelkednek. Mintegy 30 éve egyre nagyobb szerepet kap a már nem használt anyagok, ezen belül a színesfémek újrahasznosítása.

A kvázi-homogén anyagok újrahasznosítása a begyűjtést követően nem jelent különösebb feladatot az ipar számára, azonban az olyan termékek, mint a szórakoztató elektronikai berendezések, háztartási gépek, villamos vezetékek már problémák sorozata elé állítja az recycling üzemeket. Belátható, hogy ezekben a hulladékká vált tárgyakban számos értékes színesfém található. Amennyiben ezeket nem nyerjük ki a hulladékokból, úgy a lerakókba kerülnek, és az értékes színesfém egy idő után a föld alá kerül.

Minden egyes háztartásban több száz méter, ipari létesítményekben több kilométer elektromos kábel vagy vezeték található, amelyek egy idő után elvesztik feladatukat, és hulladékká válnak. (Elromlott készülékek, épület-felújítás, bontás stb.)
A kábelanyagok újrahasznosítására kínálunk egy korszerű és megfizethető kábel-újrahasznosító berendezést, amely képes a fémet megfelelő módon elválasztani a szigeteléstől, burkolattól.