Tel./Fax: 62/488-446 info@autofrancekft.hu

Cégünk

Díjmentes szaktanácsadás minden autómentés
vagy autószállítás témát érintő kérdésben.

Cégünk

Az Autofrance Kft. 1992-ben alakult autóbontás, autómentés és szállítás profillal, a Csongrád megyei Szegeden. 8000nm-es telephelyünk jól megközelíthető helyen, a Szegedet elkerülő körgyűrű mellett, az autópályától 1km-re található. Munkatársainkkal igyekszünkminél magasabb színvonalon kiszolgálni ügyfeleinket a nap 24 órájában.

Működésünk során széles partnerkört alakítottunk ki (biztosítók, banki behajtók, assistance szolgáltatók), illetve a CSMRFK szerződött partnerei vagyunk.

Az Autofrance Kft. fő tevékenységei közé tartozik elsősorban az autómentés, autószállítás és gépjárművek forgalomból való kivonása.

Ez mellett foglalkozunk még használt és bontott autóalkatrészek forgalmazásával is.

Kitűnő képzettségű szakembergárdával minden mentési feladatot (motorkerékpártól kezdve, traktoron át a kamionig) el tudunk végezni, megfelelő eszközeink segítségével.

Saját szállítójárművekkel rendelkezünk, így ezek a nap 24 órájában bármikor rendelkezésre állnak.

Profilunkat az autóbontás mellett a gépjárművek forgalomból kivonásával szélesítettük.
Az önálló fejlesztésű, 600 m2-es raktár a korszerű raktározást teszi lehetővé a vevői igények minél gyorsabb kielégítése érdekében.

Autómentés belföldön és külföldön. Autómentő járműveinkkel személygépkocsik, motorkerékpárok, utánfutók és tehergépjárművek mentését is szakszerűen végezzük.

Vállaljuk továbbá forgalomból kivont, ill. kivonásra kerülő gépkocsik, roncsautók, roncsok vagy balesetből származó roncsok elszállítását s ezek forgalomból kivonását.